Сайт новостей настоящего одессита
Новости

Аналітики БЕБ в Одесі упередили розтрату 90 млн грн на ремонті школи

ТУ БЕБ в Одеській області виявили ризиковий тендер на реконструкцію будівлі загальноосвітньої школи в м. Одеса. Посадовці планували витратити понад 109 мільйонів гривень.

За результатами процедури закупівлі замовник прийняв тендерну пропозицію, надану підприємством у розмірі 90 млн грн.

«Під час проведення аналітичного дослідження аналітики БЕБ встановили, що виконавець не відповідає кваліфікаційним критеріям. На підприємстві відсутні працівники відповідної кваліфікації та аналогічний досвід робіт. Крім того, аби покращити свою фінансову спроможність, й таким чином відповідати кваліфікаційним критеріям, підрядник навмисно завищив показники податкової звітності», — розказав керівник ТУ БЕБ в Одеській області Сергій Мунтян.

З метою упередження розтрати бюджетних коштів аналітики направили рекомендаційний лист замовнику про відхилення пропозиції переможця тендеру та відміни процедури закупівлі.

Наразі тендер скасовано.

Зазначимо, ТУ БЕБ в Одеській області упередило розтрату 173 млн грн. бюджетних коштів, які посадовці планували направити на реконструкцію дошкільного закладу освіти в Одеському районі.

Нагадаємо, з початку поточного року аналітиками ТУ БЕБ в Одеській області упереджено розтрату бюджетних коштів у розмірі понад 1 млрд грн.

Связанные новости

«Батьківщина» вимагає втричі збільшити фінансування на лікування поранених

Марина Жигалюк

По факту обстрела Одессы в новогоднюю ночь начато досудебное расследование

Представители Одесской городской власти заключили международный Меморандум о сотрудничестве в сфере энергетики (фото, видео)

Ludmila Bulay

БФ «Добрий самарянин» – лауреат щорічного рейтингу «Народне визнання – Одесит року 2023»

diphenom111

«Батьківщина» у своє 25-річчя відправила на фронт 25 вантажів гуманітарної та військової допомоги

diphenom111

Справедливость восторжествовала – одесские моряки, задержанные в Грузии, возвращаются домой

Ludmila Bulay

Оставить комментарий