Сайт новостей настоящего одессита
Новости

Від виставки – до фронту: в Одесі буде видаватися перший в Україні військовий журнал

Ініціатором стала одеський адвокат Вікторія Нестеренко, яка і раніше активно допомагала армії як у своїй професійній діяльності, так і волонтерством: вона неодноразово відвідувала прифронтову зону, доставляючи допомогу.

58

Крім того, Вікторія є власницею галереї, де проводяться благодійні виставки відомих українських митців. Але на цьому тендітна панянка не зупинилася і вирішила заснувати перший в Україні військовий журнал.

«Наше видання буде присвячене тим, хто захищає нашу країну. Ми з командою плануємо їздити на передову, надавати допомогу та документувати героїчні моменти і вчинки. Війна триває, і ми маємо більше знати про людей, які нас захищають, повинні дослухатися до їхніх думок. Таким чином будемо підтримувати наших військових і водночас мотивувати інших ставати на захист рідної землі», – ділиться Вікторія.

До команди також приєдналася одеська журналістка Олена Соломонова. Від початку повномасштабного вторгнення вона працює в зонах бойових дій, документуючи злочини російської федерації.

60

«Я вважаю свою роботу необхідною, адже світ має знати про героїзм наших бійців і злочини росії. Вдячна Вікторії за запрошення до співпраці і з радістю продовжуватиму працювати у цьому напрямку», – говорить Олена.

Хоча журнал тільки розпочав свою діяльність, дівчата вже запланували поїздки до Нікополя та Донецької області, звідки привезуть матеріали для свого видання.

Связанные новости

В Одесі відбудеться Благодійне наукове шоу

diphenom111

В Одессе впервые состоится международный фестиваль «Пой за всю Одессу»

Марина Жигалюк

Вице-мэр наградил почетной грамотой руководителя Одесского отделения Красного креста (фото)

Ludmila Bulay

Гуманітарна місія команди ВО «Батьківщина»!

diphenom111

«Оппозиционная платформа – За життя» поддержала Кивалова и сняла своего кандидата с выборов

В Черное море вышел вражеский ракетоноситель с 8 «Калибрами»

diphenom111

Оставить комментарий