Сайт новостей настоящего одессита
Новости Общество

Одеська юридична компанія відкрила офіс у Молдові

Цей крок знаменує собою значний етап у розвитку компанії, адже Legal Partner офіційно набуває статусу міжнародної.

Новостворена юридична компанія буде працювати в Молдові під назвою «Micu & Riabets Legal group» і стане результатом співпраці Legal Partner з досвідченим молдовським юристом Віктором Міку.

Віктор Міку – визнаний професіонал з більш ніж 25-річним досвідом роботи в судовій системі Молдови. Він обіймав посаду судді Верховного суду Республіки Молдова, а також очолював Вищу раду магістратури.

Співпраця Legal Partner і Віктора Міку об’єднує глибокі знання українського та молдовського законодавства, а також багаторічний досвід роботи в юриспруденції. Це дозволить «Micu & Riabets Legal group» надавати клієнтам широкий спектр юридичних послуг на найвищому рівні.

Як розповідає Олександр Рябець, відкриття «Micu & Riabets Legal group» в Молдові – це лише перший крок у стратегії Legal Partner щодо виходу на міжнародний ринок. Компанія планує подальший розвиток та розширення своєї присутності в інших країнах світу, зокрема в Румунії.

Связанные новости

Мост, который лопнул. Шеф СБУ Василий Малюк впервые подробно рассказал о том, как его команда дважды взрывала Крымский мост

diphenom111

Соціальну та психологічну підтримку українцям нададуть фахівці із США

Наталья Мишина во второй раз попыталась присвоить земельные участки жителей села?

Одесса снова атакована дронами-камикадзе

diphenom111

Обочины на въездах в Одессу украсят зеленой «изгородью»

Ludmila Bulay

В Одессе открыли часть пляжей: список

diphenom111

Оставить комментарий