Сайт новостей настоящего одессита
Новости Общество

Громади Одещини отримали допомогу від благодійників

Як розповів Олександр Барський, за його пропозицією до участі в проекті було подано Кодимську, Окнянську та Ананьївську громади Подільського району.

02-10.jpg

03-10_1.jpg

«Фахівці громад відпрацювали з благодійниками всі питання на відмінно та отримали по 5 комплектів сучасної ліцензійної комп’ютерної техніки та канцелярії для облаштованих робочих місць відділів соціальної політики. Також, завдяки Станіславу Трошину та благодійній організації, було розроблено «Соціальні паспорти» громад, які дозволять взяти участь у ще більшій кількості грантових проектів від міжнародних партнерів», — розповів депутат.

Олександр Барський також додав, що керівники Кодимської, Окнянської та Ананьївської громад на високому рівні організували роботу з отримання такого важливо ресурсу.

04-9_2.jpg

«Щиро дякую Станіславу Трошину, БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» та Агентству ООН у справах біженців (УВКБ ООН) за підтримку ВПО Подільського району. Разом робимо все можливе для покращення якості обслуговування та вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб в Одеській області та Україні», — резюмував Олександр Барський.

05-10_2.jpg

06-8_1.jpg

07-8.jpg

Связанные новости

Речник СБУ Артем Дехтяренко: Ми переграли російські ФСБ та ГРУ на всіх фронтах

Марина Жигалюк

Одесситам рассказали о минимальной зарплате и прожиточном минимуме в 2021 году

Ludmila Bulay

На одесских городских пляжах морская вода соответствует нормам

Ludmila Bulay

ЮНЕСКО увеличила зону исторического центра Одессы

Известно, когда одесситам включат отопление (видео)

Ludmila Bulay

Одесситы выбрали адвоката года (Видео)

admin

Оставить комментарий