Сайт новостей настоящего одессита
Новости Общество

В Одесі презентують книгу про сучасну історію взаємовідносин України та росії

Епічна сага, що починається з загибелі волонтера Галущенка в зоні проведення АТО у 2015 році виводить читача в реальність «сірої зони» Північної Африки і Західної Сахари, Кавказу і Близького сходу, де вже понад півсторіччя точиться боротьба за ресурси, в яку втрутилась росія, але повільно програє…
Продовження дилогії вперше офіційно буде представлено в Одесі 26 серпня о 15:00.

photo_2023-08-22_13-05-39.jpg

Олексій Бобровников — письменник і журналіст, член німецького ПЕН клубу, переможець конкурсу «Честь професії», який писав про розгалужену мережу контрабанди та відмивання грошей у нестабільних регіонах східної України. Він працював військовим кореспондентом на Донбасі та журналістом-розслідувачем, висвітлюючи так звану «сіру зону» – притулок для контрабандистів між окупованими Росією територіями та підконтрольною уряду Україною.

Він також висвітлював Євромайдан в Україні та «зелених чоловічків» під час анексії Криму Росією. З 1999 по 2006 рік працював журналістом ділових новин у різних ЗМІ, пізніше зосередився на журналістських розслідуваннях та створенні документальних фільмів про історію. У 2011-2012 роках жив на південному Кавказі в Грузії, написав книгу про етнографію та стародавні традиції, опубліковану під назвою «Краями Грузії».

Связанные новости

Депутат Лиманского района Дмитрий Ковбасюк стал помощником нардепа от «Слуги Народа»

25 серпня відкриється фотовиставка «Інтеграція світла»

Украина должна сама владеть и управлять своей стратегической собственностью — Юлия Тимошенко

Киевстар предоставляет доступ к приложению «Дія» без платы за трафик

На Гагарина неизвестные «заминировали» суд

suchkov roman

На Ставке Зеленский обсудил Одесскую область

diphenom111

Оставить комментарий