Сайт новостей настоящего одессита
Новости Общество

Юлія Тимошенко зустрілася з Послом Великої Британії

Сьогодні, 9 січня 2024 року, Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч з новопризначеним Послом Великої Британії в Україні Мартіном Гаррісом.

«Вітаю Вас з призначенням на таку важливу посаду у цей час надзвичайних викликів. Дякую за Вашу особисту мужність – Ви очолили місію у країні, де йде війна», – сказала Юлія Тимошенко.

Сторони обговорили ситуацію в Україні, яка склалася через повномасштабне вторгнення росії  до нашої держави, а також відносини між Україною і Великою Британією.

Юлія Тимошенко подякувала за потужну військову та гуманітарну допомогу нашому народові, включаючи навчання наших військових у Британії.

«Ми віримо у перемогу України. Зараз українці воюють не тільки за Україну, а й для забезпечення безпеки усієї Європи й Великої Британії. Наш пріоритет – це допомога вам», – наголосив Посол.

Сторони домовилися про продовження діалогу щодо пріоритетів і потреб безпекової та іншої допомоги Україні з боку Великої Британії

У зустрічі також брав участь заступник Голови партії «Батьківщина», перший заступник Голови Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики Григорій Немиря.

Связанные новости

С 1 октября водители обязаны будут включать ходовые огни за пределами населенных пунктов

«Оппозиционная платформа – За життя» поддержала Кивалова и сняла своего кандидата с выборов

Аэропорт в Одесской области ждет перезагрузка (фото)

Ludmila Bulay

Мать двоих детей сделали виноватой в трагедии в «Токио Стар»

Марина Жигалюк

В Испании задержали Анатолия Шария: его подозревают в госизмене

Пантелеймон Бумбурас получил самую высокую церковную награду за меценатство

Оставить комментарий