Сайт новостей настоящего одессита
Новости

Михайло Поживанов: «Україна між революціями та війною – ретроспектива розвитку країни на моєму досвіді й аналітиці подій»

Відомий політичний і громадський діяч, народний депутат чотирьох скликань Михайло Поживанов у розмові з журналістом Олександром Лірчуком у проєкті «Будуємо країну разом» на каналі Analityk Pro  розмірковує про те, в якому напрямку еволюціонує український парламентаризм.

Що необхідно змінити зараз у Конституції України? І чи потрібно її взагалі змінювати? Наскільки доцільним є теперішній устрій? Чи Україні потрібна чітка система державного устрою – парламентська або президентська форми правління?

Усе це Михайло Поживанов аналізує, спираючись на власний досвід керівної управлінської роботи і парламентської діяльності. Зокрема, йдеться про таке.

У 1996 році – участь у розробці тексту Конституції, зокрема розробка 11-го  розділу «Місцеве самоврядування» та втілення норм «Європейської хартії про місцеве самоврядування».  Які результати впровадження цих норм?

З 2008 по 2010 був заступником міністра економіки. Саме тоді Україна проходила зі всіма наслідками через світову економічну кризу. А що чекає економіку  України у найближчому майбутньому? Які головні прорахунки в діяльності економічного блоку уряду на даний момент? Як потрібно регулювати інвестиції?

З 1994 по 1998 рік – мер Маріуполя. Чи були тоді якісь передвісники нинішніх подій на сході України? Що могла і як мала зробити держава по іншому?

Що Україна має зробити для завершення війни? І чи є реальним повернення на кордони 1991 року?

Про все це дивіться докладно за посиланням:

Связанные новости

В Одессе задержан похититель меди из кондиционеров (фото)

Ludmila Bulay

Ізмаїл — це Україна!

diphenom111

41-летнему одесситу за ограбление прохожей «светит» 6 лет тюрьмы

Ludmila Bulay

В Одесской области пока хозяин домовладения спал, его обокрал односельчанин (фото)

Ludmila Bulay

«Чорна трансплантологія» в Одесі: росіяни поширюють черговий фейк

Одесские «мафиози» получили в 2020 году заслуженную награду

Оставить комментарий