Сайт новостей настоящего одессита
Новости Общество

Розтрата майна державного оборонного підприємства на Одещині: БЕБ скерувало справу до суду

Слідством встановлено, що між оборонним та комерційним підприємством було укладено договір про надання послуг з модернізації стендів для контрольних і здавальних випробувань двигунів та турбогенератора. Зазначені в договорі послуги були виконані підрядником не в повному обсязі. Однак директор оборонного підприємства-замовника прийняв та підписав акт прийому-передачі виконаних робіт, в якому були зазначені завідомо неправдиві відомості. Унаслідок цього державному підприємству завдано понад 2 млн грн збитків.

Під час проведення розслідування детективи БЕБ  провели 3 санкціонованих обшуки та вилучили мобільні телефони, гроші, зброю та патрони до неї.

Наразі досудове розслідування завершено. Директору оборонного підприємства та директору комерційного підприємства повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України.

На рухоме та нерухоме майно підозрюваних та на вилучені під час обшуків матеріальні цінності накладено арешт. Справу скеровано до суду з обвинувальним актом.

photo_5427111420027331331_y.jpgphoto_5427111420027331332_y.jpg

Досудове розслідування здійснювали детективи ТУ БЕБ в Одеській області, оперативний супровід – працівники Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області ДСР Національної поліції України. Процесуальне керівництво – прокурори Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

Связанные новости

Сергей Кивалов поздравил одесситов с 76-й годовщиной Великой Победы (видео)

Марина Жигалюк

На 86 році життя відійшов у вічність народний артист України Михайло Ілліч Бакальчук

В Одессе планируют расширить одну из главных автомагистралей города (схема)

Марина Жигалюк

В Одессе обвалилась часть 130-летнего дома, частично повреждены три квартиры (фото, видео)

Марина Жигалюк

Меценаты спортивного будущего Одессы – Наталья Крупица, Сергей Червяков, Олег Сташкевич стали победителями рейтинга «Народное признание» — 2020

Центры массовой вакцинации от COVID-19 в Одессе работают ежедневно (адреса)

Ludmila Bulay

Оставить комментарий