Сайт новостей настоящего одессита
Новости Общество

Укрпошта випустила нову марку до Дня Незалежності

Цьогоріч, у День прапора, Укрпошта презентувала нову поштову марку «Все буде UA!», із серій випуску 2019-го року — «Слава Україні!», присвячену Дню Незалежності.

Урочисте погашення марки відбулось біля Одеської обласної ради за участю директора з розвитку мережі Укрпошти в Одеському регіоні Артема Бондаренко, першого заступника голови Одеської облради Олега Радковського та першого заступника голови ОДА Олександра Харлова.

Нова поштова марка «Все буде UA!» виконана у формі мапи України для нагадування про боротьбу та життя, яке триває й під час війни.

Директор з розвитку мережі Укрпошти в Одеському регіоні Артем Бондаренко розповів, що випуск 2019 року «Слава Україні!» в 2020-му здобув золото престижного міжнародного конкурсу Nexofil Award 2020, який проходив у Мадриді, в категорії «Найбільш оригінальний формат марок у світі».

Нова марка, створена талановитим художником Нікітою Тітовим, сповнена глибокого символізму: у жовто-блакитних кольорах, що нагадують про незламний дух нашої нації, переплітаються весняні квіти, утворюючи оптимістичну фразу «Все буде». В цьому зображенні можна побачити ніжний образ матері, що обіймає своє дитя – символ майбутнього нашої держави, яке ми всі так дбайливо бережемо.

Связанные новости

Компания Odecom Development начала достраивать еще один объект незавершенного строительства за предыдущим застройщиком

Боец смешанных единоборств Аскар Можаров проведет титульную защиту и выступит в мировой организации ММА

Марина Жигалюк

Веніамін Унгурян: «Найкращий спосіб зробити дитину хорошою – це зробити її щасливою!»

diphenom111

Команда «Батьківщини» передала допомогу черговій лікарні міста Одеса

diphenom111

Ночью над Одесской областью сбито два БПЛА оккупантов

diphenom111

Гуманітарна місія команди ВО «Батьківщина»!

diphenom111

Оставить комментарий