Сайт новостей настоящего одессита
Новости

Березівська громада придбала тепловізор для ЗСУ

Березівська громада Одещини, яку очолює член команди партії «Батьківщина» Валерій Григораш, придбала тепловізор для воїнів ЗСУ з Херсонського напрямку.

02

Як розповів голова громади, в серпні був оголошений збір на тепловізор для березівчанина Олександра, який разом з побратимами 122 бригади знаходяться в Херсонському напрямку.

«Одразу була неймовірна підтримка всіх небайдужих і кошти швидко надходили на рахунок рідних земляка, але до закриття збору не вистачало певної суми. Тому ми разом з колективом міської ради долучилися і відправили 17 600 грн, яких не вистачало до закриття збору. Невдовзі тепловізор був придбаний і переданий воїнам», — розповів Валерій Григораш.

Пристрій вже в дії і допомагає хлопцям при виконані бойових завдань.

«Дякую кожному від свого імені та від імені військовослужбовців за довіру, за те, що не пошкодували власні кошти і надали відчутну допомогу, яка наближає нашу Перемогу», — додав голова громади.

Связанные новости

Гуманітарна допомога для Долинської громади від партії «Батьківщина»

Марина Жигалюк

Представительство амбассадора Одессы открылось в Италии (фото)

Ludmila Bulay

Мастер-классы по телепроизводству, фотожурналистике и блогерству: как проходит обучение на факультете журналистики Национального университета «Одесская юридическая академия»

[email protected]

Умовою дотримання законодавства у сфері застосування РРО/ПРРО є реєстрація РРО та/або ПРРО в контролюючому органі

В Украине за сутки +354 новых случаев COVID-19

В Одессе состоялось онлайн-совещание с исполнительными органами центральной власти (видео)

Ludmila Bulay

Оставить комментарий