Сайт новостей настоящего одессита
Новости

Депутат з Одещини пропонує громаді кошти на святкування передати родинам військовим

Голова фракції «Батьківщина» в Біляївській міськраді Одещини Сергій Білюк, який очолює партосередок Одеського району області, направив голові громади Михайлу Бухтіярову депутатське звернення з пропозицією перенаправити кошти з різноманітних святкувань на підтримку сімей військових.

«Щороку Біляївська міська рада виділяє та витрачає значні кошти на різні святкування — це День громади, Дні народження сіл і т.д. Але в умовах російсько-української війни, яка йде 10-ий рік, витрата коштів на веселощі є необґрунтованою та викликає справедливе обурення серед людей.

Враховуючи сьогоднішні реалії — воєнний стан, повернення наших земляків з фронту пораненими чи на щиті — депутати фракції «Батьківщина» вносять наступну пропозицію: всі кошти, виділені на проведення святкувань у Біляївській громаді, перенаправити на підтримку сімей воїнів, які знаходяться на передовій, поранених на фронті наших земляків та родин загиблих воїнів», — розповів Сергій Білюк.

Білюк

На думку політика, місцева влада наразі має максимально допомогти людям. «Не може бути такого, щоб воїн, який отримав поранення в боях за Україну, з простягнутою рукою збирав собі на лікування, а в цей час громада витрачала кошти на святкування. Ми маємо, в першу чергу, подбати про цих людей, а до святкувань повернемось після нашої Перемоги».

Связанные новости

Термін подання заявок на стипендію імені Юлії Тимошенко для вступу до найпрестижнішої Школи бізнесу та економіки Португалії продовжено

diphenom111

На об’їздній дорозі смт Авангард відкрито суперсучасний АЗК UPG

В Одесі обговорили функціонування програм «є Відновлення» та «є Оселя»

diphenom111

Заявления о якобы продвижении ВСУ на левом берегу Днепра в Херсонской области вредят защитникам — Гуменюк

Олег Кудашкин: «Одесский железнодорожный вокзал стал гостеприимным домом почти для 500 тысяч беженцев»

Марина Жигалюк

Одесситы на гигантском корабле прыгали с 30-метровой горки и наслаждались мировыми произведениями искусств (фоторепортаж)

Марина Жигалюк

Оставить комментарий